Teinityttö syyttää: Basshunter ahdisteli baarissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen dancetähti Basshunter tuli aikanaan myös suomalaisille tutuksi Boten Anna -kesähitistään, joka on sittemmin tanssittanut myös maailmalla. Pornokuvissakin poseerannut Basshunter oli taannoin kyseisen kappaleen englanninkielisellä versiolla peräti brittilistan ykkösenä.

Äskettäin hittiartisti oli mukana Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa ja kaatoi petiin Rolling Stones -tähti Ronnie Woodista hetkeä aiemmin eronneen 21-vuotiaan Ekaterina Ivanovan. Britanniassa menestystä niittänyt ruotsalaistähti, oikealta nimeltään Jonas Altberg, on nyt joutunut ongelmiin, kun skotlantilainen teinityttö syyttää häntä seksuaalisesta ahdistelusta.

Basshunter on kiistänyt managerinsa kautta syytökset, joiden mukaan hän olisi ahdistellut tyttöä sikäläisessä yökerhossa keikkansa jälkeen. Manageri Scott Simons kertoo ettei ainakaan hän ole nähnyt mitään outoa, mutta myönsi suojattinsa olleen hieman humalassa. Syytösten esittäjä on 18-vuotias Ashley Barr, joka väittää popparin vahvasti juopuneen kourineen häntä torstai-iltana Kitty’s-klubilla. Neitokainen kertoo tyrmänneensä Basshunterin ehdotukset ja tuntevansa itsensä nolatuksi, Daily Record -lehti uutisoi.

– Hän oli täydellinen sika. Olin hänen faninsa, mutta nyt en avaisi edes verhoja vaikka hän esiintyisi takapihallani, Barr sivalsi lehdessä.