Miley Cyrusin vesipiippuvideon nolo peittely-yritys paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu teinitähti Miley Cyrus aiheutti viime viikolla jälleen laajaa pahennusta, kun hänet nähtiin verkossa julkaistulla videolla polttelemassa vesipiippua ja nauramassa sen jälkeen hervottomasti. Myöhemmin laulajan isä pyysi tyttärensä videota julkisesti anteeksi.

Nuoren tähden isä Billy Ray Cyrus väitti anteeksipyynnössään, että ei tiennyt videon olemassaolosta ennen kohun syntymistä. Nyt hänen väitteensä on asetettu kyseenalaiseksi. 18-vuotiaan poptähden kotibileissä kuvatun kohuvideon taustoja on nimittäin selvitetty Yhdysvalloissa oikein urakalla. Samalla on selvinnyt, että popparin manageri ja siten myös vanhemmat olivat todennäköisesti tietoisia videosta.

TMZ-viihdejulkaisu on nimittäin saanut haltuunsa tietoja, joiden mukaan Mileyn taustavoimat olivat tietoisia videosta, sillä he yrittivät estää videon julkaisun hankkimalla kännykkävideon kaikki kopiot itselleen. Suunnitelma ei kuitenkaan onnistunut, ja video päätyi lopulta verkkoon.

Cyrusin perheen tiedottaja oli tarjonnut videon kuvaajalle rahaa siitä että tämä ei levittäisi videota. Vielä nolompi paljastus oli se, että laulajan taustatiimin väitetään lähettäneen San Luis Obisbon yliopistoon noin 40-vuotiaan miehen, joka oli tarkoitus vaihtaa videon sisältänyt Mac Book Pro -kannettava toiseen samanlaiseen. Tämäkin suunnitelma jäi yritykseksi.