Nicolas Cagen raju raivokohtaus tallentui videolle

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen puolentoista vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage yrittää selviytyä ylivoimaiselta tuntuvasta vararikostaan. Nyt tilanne on mahdollisesti hieman helpottamassa, kun hän on aloittanut verorästiensä maksun.

Pinna on tästä huolimatta ilmeisesti edelleen kireällä, sillä nyt Nicolas Cage on kuvattu Romanian pääkaupungin Bukarestin kadulla. Siellä supertähti sai nimittäin keskellä yötä raivokohtauksen, jossa hän huusi ja kiroili pitkän aikaa. Raivokohtaus tallentui myös videolle, jonka voit katsoa tästä tai artikkelin yltä. Cage on kaupungissa kuvaamassa Ghost Rider -elokuvansa jatko-osaa.

Näyttelijä menetti koko kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Nyt Cagen kuitenkin kerrotaan saaneen maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.