Nicole ”Coco” Austinin mekko jäi pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, tunnetaan todellisena julkkistyrkkynä, joka julkaisee omia paljastuskuviaan verkossa. Hänen kuviaan poistetaan usein yhteisöpalveluista liian seksikkäinä.

Nyt Coco on julkaissut verkossa kuvan, jossa hänet nähdään juhlimassa kahden näyttävän kaunottaren kanssa. Nicole itse on valinnut ylleen aivan liian pienen mekon, jonka on todennäköisesti ollut tarkoituskin paljastaa hänen jättimäinen takapuolensa halukkaille katsojille ja erityisesti kameroille. Kuvatekstissä Coco toteaa mekkonsa aina nousevan tanssiessa.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.