Hollywood sekaisin: Maailman seksikkäin aviopari erosi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa riehuu parhaillaan ennennäkemätön erobuumi, sillä päivittäin tulee julkisuuteen uusia julkkistähtien avioeroja ja seurustelujen kariutumisia. Tuorein uutispommi iski eilen illalla, kun näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson vahvisti avioeronsa.

Scarlett Johansson valittiin taannoin GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja kaunottaren aviomies 33-vuotias Ryan Reynolds on puolestaan valittu People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Pari avioitui syyskuussa 2008 Kanadassa järjestetyissä häissä. Us Weekly kertoo pariskunnan vahvistaneen avioeronsa julkaisemalla asiasta tiedotteen.

– Molempien osapuolten pitkän ja huolellisen harkinnan tuloksena olemme päättäneet lopettaa avioliittomme. Suhteemme alkoi rakkaudella ja se päättyykin rakkauteen, tiedotteessa sanailtiin.

Avioero oli aavisteltavissa jo viime kuussa, jolloin pariskunnan erosuunnitelmien kerrottiin johtuvan heidän aikatauluongelmistaan. Heillä ei ole tarpeeksi yhteistä aikaa. Vielä tuolloin Johanssonin edustaja tyrmäsi huhut.