Taylor Momsen turhan rohkeassa asussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt runsaasti paljastuksia intiimiasioistaan. Viime viikolla poptähti-näyttelijä kohahdutti yllyttämällä tyttöjä masturboimaan enemmän, jotta he oppisivat tuntemaan halunsa.

Viikonloppuna neitokainen kuvattiin esiintymässä Pariisissa sijaitsevalla La Maroquinerie -klubilla. Tapansa mukaisesti Taylorin esiintymisasu oli varsin niukka ja erityisesti kaula-aukko oli rohkea. Viime viikolla Taylor kertoi haastattelussa myös, että hän jakamistaan lausunnoista ja neuvoista huolimatta hän ei halua olla nuorten tyttöjen roolimallina.

– En lue sellaista roskaa, jonka mukaan minulla olisi asenneongelma, mutta en tiedä mitä sellaisessa olisi vikaa. En lähtenyt tähän mukaan ollakseni jonkinlainen roolimalli 7-vuotiaille. Minulla ei ole sellaiseen mitään mielenkiintoa, Taylor Momsen kertoi The Guardian -lehdelle.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona. Taylor sai taannoin potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä.