Brooklyn Decker saa miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu, Sports Illustrated -lehden uimapukunumero, esitteli tämän vuoden numerossa uuden huippumallin. Kannessa sai nimittäin tuolloin kunnian poseerata uusi mallitähti Brooklyn Decker.

Lehden kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan, ja nyt kyseinen kansi on rankattu lehden lukijoiden toimesta vuoden seksikkäimmäksi kansikuvaksi. Sittemmin Brooklyn kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan yhdessä Adam Sandlerin kanssa ja hänestä tuli nopeasti seurattu Hollywood-julkkis.

Nyt Brooklyn nähdään poseeraamassa muiden muassa bikineissä kuvagalleriassa, johon urheiluun ja viihteeseen keskittynyt verkkojulkaisu Bleacher Report on koonnut hänen kuumimpia otoksiaan. Taannoin samainen verkkosivusto listasi maailman kuumimpia urheilukaunottaria, ja suomalainen Kiira Korpi oli listan sijalla 22.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja pian myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa.