Conan O’Brien nälkälakkoon Suomen takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien noteerasi eilen ohjelmassaan huomenna Helsingissä järjestettävän mielenosoituksen, jossa hänen ohjelmaansa vaaditaan esitettäväksi myös Suomessa. Conan naureskeli ohjelmassaan, että Suomessa ei ilmeisesti ole meneillään mitään muita kriisejä.

Conan O’Brien puhui ohjelmassaan Finland Wants Conan -kokoontumisesta ja kuvasi Suomelle videoviestin, jossa hän yhtyi tukemaan tätä rakkaiden suomalaisten faniensa tempausta nälkälakolla. Tervehdys on määrä esittää mielenosoituksessa huomenna Helsingin Elielinaukiolla. Katso videon pitkä versio alta ja lyhyempi versio artikkelin yltä.

Supertähden nälkälakko koskee tosin vain suomalaisia ruokia, kuten silliä, vispipuuroa, leipäjuustoa ja mustamakkaraa. Samalla Conan O’Brien kiitti Suomea huippusuositun Angry Birds -pelin kehittämisestä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Staran Chaos Tube -blogi.