January Jones riisui kaiken mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erittäin suosittu ja moneen kertaan palkittu Mad Men -draamasarja on ollut viime kuukausina otsikoissa lukuisia kertoja eri tähtiensä merkeissä. Sarjan päätähti loukkaantui jokunen kuukausi sitten elokuvan kuvauksissa, mutta naistähti January Jones näyttää olevan varsin hyvässä kunnossa.

January Jones on nimittäin poseerannut viime aikoina muiden muassa GQ-lehden sivuilla alusvaatteisillaan. Nyt hänet on kiinnitetty Versacen laukkumainokseen, joka kuitenkin poikkeaa tavanomaisesta siten, että kaunotar poseeraa laukun kanssa alastomana. Mainos on valokuvaaja Mario Testinon käsialaa.

32-vuotias January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka on nykyisin naimisissa Demi Mooren kanssa.

January Jones Versace