Kaunotar syttyi palamaan räppärin ökyjuhlissa – tallentui videolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Puff Daddy järjesti eilen illalla hulppeat ökyjuhlat New Yorkissa, jossa juhlakansa oli kirjaimellisesti aivan liekeissä. Bileet järjestettiin London NYC -luksushotellin hulppeassa sviitissä, jossa oli asiasta uutisoineen brittilehti The Sun -lehden mukaan läsnä noin parisataa ihmistä.

Juhlat saivat heti alkuunsa dramaattisen käänteen, kun mukana olleen kaunottaren hiukset syttyivät yllättäen palamaan. Illan isäntä Kevin Hart oli juuri toivottamassa vieraat tervetulleeksi bileisiin ja kertomassa Diddyn uudesta Last Train To Paris -albumista, kun kotivideolla nähdään kuinka hänen takanaan olevassa porealtaassa keikistelleen bruneten hiukset syttyvät yllättäen palamaan porealtan vieressä olleesta kynttilästä. Katso video tästä.

Bileissä olivat mukana juhlakalun ja lukuisten kaunottarien lisäksi myös hiphop-tähdet Fabulous ja Trey Songz. Brittilehden mukaan P. Diddy sai tapauksen johdosta seurueineen porttikiellon hotelliin. Hän oli nimittäin luvannut hotellin henkilökunnalle, että bileisiin tulisi vain parikymmentä vierasta.