Lindsay Lohan saa pelottavia uhkauksia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuosina vakavissa vaikeuksissa niin työ- kuin yksityiselämässään ollut näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on menettänyt viimeisen kolmen vuoden aikana lähes jokaisen elokuvaroolinsa huumesekoilujensa takia. Kaunotar on tällä hetkellä oikeuden määräämässä pakkohoidossa Betty Ford -klinikalla 3. tammikuuta saakka.

Tähden vieroitushoito ei ole sujunut kuitenkaan ongelmitta, ja nyt uusia vaaroja on näköpiirissä. Lohanin lähipiiristä kerrottiin nimittäin TMZ-julkaisulle Lohanin saavan häirikkösoittoja ja viestejä tuntemattomasta numerosta. Kyseinen henkilö halventaa muiden muassa Lohanin vieroitushoitoa ja haukkuu hänen perhettään. Stalkkaaja on kertonut tietävänsä Lindsayn olinpaikan ja hän myös seuraa tämän liikkeitä jatkuvasti. Betty Ford –klinikan henkilökunta on niin huolissaan tilanteesta, että he ovat lisänneet vartiointia.

Lindsay Lohan nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla Machete-elokuvassa, jonka hän ehti kuvaamaan juuri ennen tuoreimpia tuomioitaan. Tuotantoyhtiö tosin leikkasi hänet pois elokuvan trailerista ja poisti hänen kuvansa ja nimensä kaikesta mainosmateriaalista. Äskettäin Lohan sai kuitenkin potkut Inferno-elokuvasta, jossa hänen oli määrä esittää pornotähteä. Lohania ei nimittäin voitu ottaa mukaan elokuvaan, koska vakuutusyhtiöt eivät enää suostuneet vakuuttamaan moniongelmaista Lohania kuvauksiin.