Teinisuosikki poseerasi liian kireässä topissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka maailman seuratuimpiin nuoriin julkkispareihin lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron olivat eronneet. High School Musical -teinielokuvista tuttu pariskunta ehti seurustella yli kolmen vuoden ajan.

Vanessa ja Zac ovat pitäneet eron jälkeen matalaa profiilia, mutta Vanessan näyttävät arkistokuvat ovat nousseet uudelleen tapetille. Niissä hänet nähdään poseeraamassa kallioilla hieman liian kireään toppiin pukeutuneena. Erouutinen järkytti suuresti parin faneja, mutta läheiset suhtautuvat tilanteeseen erilaisella asenteella. Hollywood.com kertoo suosikkien palaavan vielä takaisin yhteen, mikäli julkaisulle avautunut lähde on oikeassa.

– He tajuavat vielä, että luottamus heidän välillään ei katoa minnekään ja että he ovat ikuisesti sidoksissa toisiinsa. Uravaatimukset, välimatka ja nauttiminen sinkkuudesta olivat heille molemmille syyt eroon, mutta he ovat toistensa parhaita ystäviä ja he viettävät myös jatkuvasti aikaa yhdessä. Olisin järkyttynyt, jos he eivät palaisi yhteen jonakin päivänä, lähde kertoi.