Melrose Place -tähti ajoi kuolonkolarin kännissä – jopa 30 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosikkeihin lukeutuvasta Melrose Place -televisiosarjasta tuttu näyttelijätär Amy Locane on pysytellyt tehokkaasti poissa kohuotsikoista, mutta nyt hän on tehnyt niihin varsinaisen kertarysäyksen. Amy voi nimittäin joutua peräti 30 vuodeksi vankilaan taannoisesta toilailustaan.

People-lehden mukaan 38-vuotiaan Amy Locanen ohjastama auto oli kesäkuussa mukana kohtalokkaassa auto-onnettomuudessa. Eilen hänen kerrottiin tunnustaneen poliisille nauttineensa ennen New Jerseyssä sattunutta onnettomuutta useita lasillisia viiniä, eli hän oli turmahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Locanen auto törmäsi toiseen autoon Montgomeryn alueella.

Törmäyksen johdosta toisessa autossa mukana ollut matkustaja Helena Seeman menehtyi. Myös autoa ohjannut aviomies Fred Seeman loukkaantui vakavasti. Mikäli näyttelijä todetaan syylliseksi sekä kuolemantuottamukseen että ruumiinvamman tuottamukseen, on maksimituomio lehden mukaan peräti 30 vuotta ehdotonta vankeutta. Näyttelijätär on kahden lapsen äiti, joten kyseessä on uskomaton tragedia menehtyneen läheisten lisäksi myös näyttelijättären perheelle.