Hilary Duff kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hilary Duff tuli aikoinaan tunnetuksi lapsitähtenä Lizzie McGuire -televisiosarjasta. Taannoin hän kihlautui NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa ja sai nimettömäänsä miljoonan dollarin arvoisen kihlasormuksen. Avioliittoon pari vihittiin viime kesänä Santa Monicassa.

Nyt Hilary on viettänyt vapaapäiväänsä niin rennosti, että ei jaksanut edes meikata kaupungille ostoksille suunnatessaan. Paparazzit ikuistivat nimittäin nuoren tähden meikittömänä hakemassa keksirasiaa ja kantaen Chanelin käsilaukkua. Yllään Hilaryllä oli kauhtunut harmaa toppi.

Tänä syksynä Hilary Duff julkaisi ensimmäisen nuorille aikuisille suunnatun kirjansa. Viime viikkoina hän on kiertänyt ahkerasti markkinoimassa kirjaansa muiden muassa nimmaritilaisuuksissa ja televisio-ohjelmissa. Nyt US radio -kanava paljastaa kaunottaren tekstaavan aviomiehensä kanssa seksiviestejä.

– Haluan pitää avioliittomme elossa ja mielenkiintoisena. Lähetän paljon seksikuvia, mutta niissä ei näytetä tietenkään aivan kaikkea. Näin suhteessa pysyy mausteita mukana. Mieheni pitää kuvat vain itsellään ja se on ainoa vaatimukseni, Duff kertoi haastattelussaan Us radio -kanavalle.