Jenni Vartiaisen keikkavuosi päättyi – katso backstage-kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen suosikkilaulaja Jenni Vartiainen joutui viime viikolla tukalaan tilanteeseen, sillä hän oli ollut jo pidempään flunssan kourissa ja joutui lopulta perumaan keikkojaan sairastumisen takia. Nyt popkaunotar on taas kunnossa.

Jenni Vartiainen palkittiin äskettäin Emma-patsaalla Vuoden live-esiintyjänä. Hän nousi eilen illalla Helsingissä Tavastian lavalle, ja jätti samalla jäähyväiset kuluneelle ja menestyksekkäälle keikkavuodelle.

– Kohta iloitaan Tavastialla tämän vuoden viimeisen soitannan tahdissa! Kannat kattoon! Trolololoooo! Ääntä lähtee ja jännittää, puolen tunnin päästä viimeinen veto, Jenni kirjoitti Twitter-blogiinsa.

Samalla Jenni julkaisi kulissien takana ikuistetun vauhdikkaan kuvan Tavastian legendaariselta backstagelta. Vartiaisen ja monien muiden koti- ja ulkomaisten tähtien kuulumisia voit seurata kuvineen Staran Jetset®-palvelusta, joka löytyy tietenkin osoitteesta www.stara.fi/jetset ja www.jetset.fi.

Jenni Vartiainen Tavastia Backstage