JUURI NYT: Mielenosoitus alkamassa – Conanin yllätystä odotetaan innolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näillä hetkillä Helsingin Elielinaukiolla on alkamassa mielenosoitus, josta tullaan puhumaan vielä pitkään. Kyseessä on televisiotähti Conan O’Brienin fanien järjestämä mielenilmaus, jossa tähden ohjelmaa vaaditaan Suomeen. Toissailtana Conan lähetti ohjelmassaan videoviestin tilaisuuteen osallistuville.

Tänään tilaisuuden järjestäjät tiedottivat, että Conan O’Brien on luvannut yllätyksen tilaisuuteen osallistuville, oli heitä sitten kymmenen tai sata. Tilaisuuden osallistujamäärä selviää hetken kuluttua. Tällä hetkellä Helsingissä odotellaan innokkaasti mikä maailmankuulun tähden yllätys onkaan.

Toissailtana Conan O’Brien kertoi ohjelmassaan tukevansa rakkaiden suomalaisten faniensa mielenosoitusta nälkälakolla, joka koskee tosin vain suomalaisia ruokia, kuten silliä, vispipuuroa, leipäjuustoa ja mustamakkaraa. Samalla Conan O’Brien kiitti Suomea huippusuositun Angry Birds -pelin kehittämisestä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Staran Chaos Tube -blogi.