Seksiskandaalissa ryvettynyt Larry King jätti television

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva Larry King on jättänyt television 25 vuoden menestyksekkään uran jälkeen. Torstaina televisioruuduissa nähtiin hänen viimeinen ohjelmansa. 77-vuotiaan supertähden saappaisiin astuu tammikuussa brittiläinen realitytuomari Piers Morgan.

Televisiourallaan ja sitä edeltänellä radiourallaan King teki yhteensä noin 50.000 haastattelua. Pelkästään CNN-kanavalle hän teki noin 6.000 ohjelmaa. Hänen haastatteluissaan supertähdet ovat tehneet satoja otsikoihin nousseita paljastuksia elämästään. Aina hän itsekään ei ole kuitenkaan ollut otsikoissa positiivisissa merkeissä.

Viime keväänä Larry King oli nimittäin seksiskandaalin keskiössä. Keskusteluohjelmien kuningas erosi tuolloin jo kahdeksannen kerran, kun hänen vaimonsa Shawn Southwick väitti televisiotähden olleen seksisuhteessa vaimon siskon Shannon Engemannin kanssa. Sisko kuitenkin kiisti väitteet ja kertoi joutuneensa avioeron syntypukiksi.

– Tämä on aivan mieletöntä. Hän yksilöi minut syylliseksi, vaikka juuri Larry on ollut kaikkea muuta kuin hyvä omaa perhettään kohtaan. Minä mukaanlukien. Shawn on jättänyt minulle myös uhkaavia viestejä. Hän uhkasi minua mikäli minä haastan lehden oikeuteen. Olen kyllästynyt koko juttuun. Minulla ei ole ollut suhdetta Larryn kanssa. Hän on ollut minulle kuin isähahmo, Shannon Engemann kertoi The National Enquirer -lehdelle.