Nicole paljasti miksi ei kutsunut Paris Hiltonia häihinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä Joel Maddenin kanssa.

Nicolen ja Joel Maddenin häitä juhlittiin lauantaina Nicolen isän Lionel Richien tiluksilla. Juhlissa nähtiin 130 kutsuvierasta ja heidän joukossaan olivat muiden muassa Khloe Kardashian, Gwen Stefani ja Samatha Ronson. Yksi oli kuitenkin joukosta poissa, sillä Paris Hilton ei ollut juhlavieraiden joukossa. Asia aiheutti paljon ihmetystä viihdelehdissä, sillä he olivat parhaat ystävät koko lapsuutensa ajan.

Nyt Nicole on paljastanut miksi hän ei kutsunut Parisia häihinsä. Hän kertoi saksalaiselle IN-lehdelle halunneensa juhliinsa vain ihmisiä, jotka välittävät hänestä. Tähän joukkoon mahtui noin 130 sukulaista, ystävää ja läheistä, mutta seurapiirijulkkis Hilton ei lukeutunut samaan joukkoon.

– Halusimme juhlia ainoastaan sellaisten ihmisten kanssa, joita me rakastamme ja jotka välittävät meistä, Nicole Richie kertoi IN-lehdelle.