Pamela Anderson teki Playboy-historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin pian parinkymmenen vuoden ajan lukeutunut Pamela Anderson nousi alunperin suursuosioon televisioroolillaan ja alastonkuvillaan. Nyt neitokainen on tehnyt historiaa miestenlehtien saralla.

Pamela Anderson on nyt nimittäin eniten Playboy-lehden kannessa poseerannut henkilö. Hänet nähdään  poseeraamassa jo kolmannentoista kerran lehden tammikuun 2011 numeron kannessa. Kannessa uhkea povipommi keikistelee sensuellisti, mutta intiimit paikat siveellisesti piilottaen.

Pamela käväisi äskettäin Intiassa, jossa hän oli mukana maan Big Brother -ohjelmassa kolme päivää. 43-vuotias povipommi marssi taloon aiheuttaen asukkaissa suurta innostusta. Tähti joutuu kuitenkin olemaan aika hiljakseen, sillä ainoa sallittu kieli talossa on Hindi ja sitä hän ei osaa puhua. Pamelalle maksetaan vierailusta noin 562.000 dollarin korvaukset kolmen päivän asumisesta intialaisten julkkisten kanssa.

Pamela Anderson Playboy