Avioero teki Reese Witherspoonista hottiksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla, mutta valkokankaalla hänet tullaan näkemään seuraavaksi How Do You Know -komediassa muiden muassa Jack Nicholsonin, Paul Ruddin ja Owen Wilsonin rinnalla.

Nyt Reese Witherspoon on juhlinut samaisen elokuvan ensi-iltaa harvinaisen kauniina ja näyttävänä. Avioeron jälkeen hän on nimittäin hoikistunut silminnähden ja muutenkin tyyli näyttää muuttuneen nuorekkaammaksi. Vielä muutama kuukausi sitten Reese nähtiin yleensä valokuvissa homssuisena perheenäitinä. Nyt sinkkuus on muuttanut naista parempaan suuntaan.

Tänä syksynä Reese sai viimein oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Äskettäin Reese paljasti ihailevansa Twilight-tähti Robert Pattinsonia. USA Today -julkaisun mukaan Witherspoon pitää miestä erittäin komeana ja seksikkäänä, eikä hän halunnut salata ajatuksiaan. Witherspoon näyttelee Pattinsonin kanssa elokuvassa Water For Elephants, joka nähdään elokuvateattereissa 15. huhtikuuta 2011.