Ricky Martin naimisiin vasta kun homoliitot laillistetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin astui maaliskuussa viimein kaapista myöntäessään olevansa onnekas homoseksuaali. Supertähden seksuaalinen suuntautuminen oli julkinen salaisuus lähes hänen koko uransa ajan, mutta Martin ei suostunut epäilyjä vahvistamaan.

Nyt Ricky Martin on kertonut haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta, mutta sellaista ei ole kuitenkaan vielä näköpiirissä. Hän ei nimittäin aio avioitua ennen kuin Puerto Rico sallii homoliitot, Attitude-lehti kertoo. Liiton solmiminen onnistuisi ulkomailla, mutta sitä laulaja ei halua. Martin on seurustellut nykyisen kumppaninsa kanssa kolmen vuoden ajan.

Syksyllä Ricky Martin kertoi seksuaalisuutensa salailun olleen sietämätöntä, ja päätös totuuden kertomisesta johtui tähden mukaan hänen lapsistaan. Martin ei halunnut opettaa heitä valehtelemaan, ja silloin hän tiesi mitä hänen tulisi itse tehdä. Supertähti on kertonut aloittaneensa muistelmien kirjoittamisen. Niistä voikin tulla suomalaisittain varsin mielenkiintoiset, sillä hänen kansainvälinen läpimurtonsa sai aikoinaan alkunsa juuri Suomesta.