Sarah Shahi kuvattiin riisumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitetyssä L-koodi -televisiosarjassa nähty amerikkalaiskaunotar Sarah Shahi on tuttu kaunotar kymmenistä muistakin televisiosarjoista, mutta varsinaista läpimurtoa sivuosissa viihtyvä neitokainen ei ole vielä tehnyt. Nyt sellainen on päivä päivältä lähempänä.

Sarah on nyt itse julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa hänet nähdään alusvaatteisillaan takahuoneessa. Kaunotar kirjoitti itsekin kuvatekstiin otoksen olevan peräisin kuvaussession kulissien takaa. Verkossa julkaistun kuvan perusteella Sarah on edelleen huippukunnossa.

30-vuotias Sarah Shahi, oikealta nimeltään Aahoo Jahansouzshahi, aloitti varsinaisen näyttelijäuransa vuonna 2000. Hän sai ensimmäisen näkyvämmän roolinsa jo samana vuonna Spin City -sarjassa. Sittemmin sarjojen sivuosia on tullut kymmeniä, ja Sarah on nähty muiden muassa sarjoissa Teho-osasto, Supernatural, L-koodi ja Sopranos sekä muutamissa elokuvissa. Vuonna 2011 hän tähdittää uutta Fairly Legal -televisiosarjaa.

Sarah Shahi Twitter