Tämä on virallinen ”Finland Wants Conan” -video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Helsingin Elielinaukiolla järjestettiin näyttävä mielenosoitus Conan O’Brienin uuden keskusteluohjelman Suomeen saamisen puolesta. Suuren mediahuomion jo etukäteen saamassa tilaisuudessa oli todella leppoisa tunnelma.

Viihdelehti Staran Chaos Tube oli paikalla tallentamassa tilaisuutta, jonka parhaita paloja tullaan todennäköisesti näkemään myös kyseisessä Conan-ohjelmassa Yhdysvalloissa. Nyt blogissa on julkaistu tapahtumasta työstetty virallinen video, jonka voit katsoa tästä tai artikkelin yltä.

Toissailtana Conan O’Brien kertoi ohjelmassaan tukevansa rakkaiden suomalaisten faniensa mielenosoitusta nälkälakolla, joka koskee tosin vain suomalaisia ruokia, kuten silliä, vispipuuroa, leipäjuustoa ja mustamakkaraa. Samalla Conan O’Brien kiitti Suomea huippusuositun Angry Birds -pelin kehittämisestä.