Kimi Räikkönen tienaa enemmän kuin David Beckham – edellä vain Tiger Woods

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen autourheilutähti Kimi Räikkönen jätti formulat taakseen viime vuonna ja on sittemmin onnistunut yllättämään monet osoitettuaan olevansa rattimiehiä ajopelistä riippumatta. Tänä vuonna Räikkönen on nimittäin kisaillut menestyksekkäästi ralliautolla.

Nyt The Post Chronicle -verkkolehti on julkaissut listauksen maailman eniten ansaitsevista urheilutähdistä. Ykkösenä listalla on seksiskandaalissa tänä vuonna rajusti ryvettynyt Tiger Woods, jonka vuoden tilipussi on skandaalista huolimatta noin 86 miljoonaa euroa. Vuosi meni kuitenkin miinukselle, koska vaimo sai avioerossa yli sata miljoonaa.

Tulolistan jaetulla toisella sijalla on Kimi Räikkönen. Hänen vuosituloikseen kerrotaan 35 miljoonaa euroa. Lehti muistaa kertoa myös Kimin Iceman-lempinimestä ja taannoisesta formulamestaruudesta. Räikkösen kanssa yhtä paljon tienasivat myös koripallotähdet Kobe Bryant ja Michael Jordan. Viiden eniten ansaitsevan urheilutähden joukkoon mahtuu myös jalkapallotähti David Beckham.

Kymmenen joukossa ovat myös koripallotähti LeBron James, golf-tähti Phil Mickelson, nyrkkeilijä Manny Pacquaico, moottoripyöräilijä Valentino Rossi ja kilpa-autoilija Dale Earnhardt Junior. Viimeksi mainittu pääsi kymmenen eniten ansaitsevan listalle 27 miljoonan euron tuloillaan.