Lindsay Lohan jo sata päivää kuivilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machete-elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävä Lindsay Lohan on viimeisen kolmen vuoden aikana ollut vakavissa ongelmissa niin henkilökohtaisessa elämässään kuin työelämässäänkin. Vakavat päihdeongelmat ovat ajaneet hänet pariin otteeseen vankilaan, ja tuoreimmasta vankilatuomiosta hän selvisi vain hädin tuskin.

Tuomari määräsi nimittäin Lohanin vankilan sijaan vieroitukseen Betty Fordin klinikalle, jossa hän on 3. tammikuuta saakka. Nyt neitokainen on kuitenkin saavuttanut erään merkkipaalun, sillä hän on ollut sata päivää ilman päihteitä. Hänen Michael-isänsä kertoi Radar Online -julkaisulle toivovansa että hänen tyttärensä olisi nyt saanut vuosikymmenen verran lisää vuosia elämäänsä.

Lindsay Lohan on saanut poistua muutaman kerran vieroitusklinikalta käydäkseen Los Angelesissa, mutta aivan omien halujensa mukaan hän ei silti saa matkustella. Lohanille ei ole nimittäin myönnetty lupaa matkustaa viettämään jouluaan äitinsä luokse New Yorkiin. Neitokaisen hoitoon passittanut tuomari eväsi hakemuksen.