Mel Gibson taas vaikeuksissa – raivostutti juutalaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime aikoina vaikeuksissa hakattuaan entistä tyttöystäväänsä Oksana Grigorievaa. Neitokainen sai tallennettua ääninauhalle myös supertähden tunnustuksen tämän nyrkinistuista.

Entisen tyttöystävän lisäksi myös juutalaiset ovat raivostuneet Gibsonille, sillä näyttelijä on heidän mukaansa erittäin juutalaisvastainen. Suivaantuminen johtuu nyt julki tulleesta lausunnosta, jonka Mel Gibsonin väitetään tehneen jo 1990-luvun puolivälissä. Hänen väitetään nimittäneen juutalaista kollegaansa Winona Ryderiä ”uuninvälttelijäksi”.

Suuren amerikkalaisen juutalaisjärjestön johtaja Abraham H. Foxman on nyt kertonut The Sun -lehden haastattelussa, että kyseinen nimittely viittasi hänen mukaansa ilmiselvästi toisen maailmansodan juutalaisvainoihin.

– Kerran ääliö, aina ääliö. On selvää, että tällainen ei ole mitään tuoretta perua, vaan että Mel Gibson on ollut tällainen jo pitkään. En ole järjestöurallani koskaan kuullut kenenkään käyttävän tuollaista termiä. Toisaalta kukaan on tuskin yllättynyt siitä että sellainen tulee Mel Gibsonin suusta, Foxman kertoi lehdelle.