Miley Cyrus panostaa elokuvaansa täysillä – Kelly Osbourne auttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kohutuin video on ollut teinitähti Miley Cyrusin kotibileissä ikuistettu kännykkävideo, jossa suosikkilaulaja nähdään polttamassa vesipiippua. Tähden on kerrottu polttaneen piipussa salviaa, mutta epäilykset myös muista huumeista ovat nousseet esiin.

Mileyn isä Billy Ray Cyrus on pyydellyt anteeksi tyttärensä kohuvideota. Laulajatähti työstää tällä hetkellä uusinta So Undercover –elokuvaansa kovalla tahdilla. E! Online –julkaisu raportoi tytön saaneen kuvauspaikalle myös yllättävän vieraan. Kyseessä oli kohuvideon kuvanneen Anna Oliverin ystävä. Kyseinen henkilö paljasti uusia seikkoja Mileyn tämänhetkisestä asenteesta elämäänsä.

– Miley panostaa elokuvaan täysillä. Hän treenaa kuntosalilla 2,5 tuntia joka päivä ja hän ei ole myöskään juhlinut enää. Hän on hyvin häpeissään tästä kaikesta kohusta, jonka kyseinen video on aiheuttanut. Hän on pahoillaan polttelustaan ja sen paljastumisesta julkisuuteen. Kelly Osbourne tukee onneksi häntä, sillä Osbourne itse on käynyt läpi kaikenlaista elämänsä aikana ja hän osaa antaa Mileylle neuvoja, lähde kertoi E! Online –julkaisulle.