Radiojuontaja poltti huumetta suorassa lähetyksessä ja sekosi – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus nousi viime viikolla otsikoihin, kun verkkoon levisi nolo video, jossa 18-vuotias supertähti poltti synttäribileissään vesipiippua. Kannabiksen sijaan laitteessa poltettiin salviaa, joka on monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa laillista. Siitä huolimatta salvialla on voimakkaita LSD-tyylisiä vaikutuksia.

Nyt kanadalainen radiojuontaja Ryder on päättänyt testata salvian polttamista suorassa radiolähetyksessä. Saskatoonilaisen Wired 96.3 -radiokanavan juontaja toteutti tempauksensa torstaiaamuna suorassa radiolähetyksessä. Kokeilu myös kuvattiin, sillä sen tarkoituksena oli osoittaa kuinka voimakkaasta aineesta on kyse. Vaikutus iski jo muutaman sekunnin kuluttua, kun radiojuontaja sekosi.

– Kaikki mitä tulevaisuuteni on… on kirjoitettu. Ei kun ei. Vooouugh. Ei kun ei. Tämä kama on laillista! Mitä? Minulla on nyt niin kuuma. Siis mitä? Tämä on todella rajua. Wow, tämä on todella… Ryder sai sanotuksi.

Hetken toivuttuaan hän ryhtyi yllättäen heittelemään tavaroita ja raivosi siksi koska moinen aine on edelleen laillisesti kaikkien saatavilla. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

– Vaimoni suuttuu minulle kun poltan yhden jointin. Tämä on paljon paljon rajumpaa kuin se tai kun juon muutaman kaljan. Tällainen ei saa olla saatavilla lapsille 45 dollarilla! En tiedä mitä helvettiä nyt on tapahtumassa.