Sharon Osbourne mustamaalaa Cheryl Colea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee mahdollisesti lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa X Factor -sarjassa.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelma on vasta suunnittelupöydällä, mutta siitä huolimatta kulisseissa tunteet käyvät jo kuumina. Nyt Cheryl on saanut nimittäin vaikutusvaltaisen vastustajan, kun ohjelman brittiversion tuomarinakin tunnetuksi tullut Sharon Osbourne on ryhtynyt mustamaalaamaan häntä. Osbournen mukaan Cole ei sovi tuomaroimaan amerikkalaista versiota, vaan hänen tilalleen pitäisi kiinnittää Pussycat Dolls -ryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger.

– Nicole olisi upea valinta. Hän on hyvä televisiossa. Hänellä on valtava määrä faneja Yhdysvalloissa ja ihmiset rakastavat häntä. Lisäksi hän on kaunis ja lahjakas. Cheryl on täydellinen Britanniaan, mutta Yhdysvallat ovat Nicolen aluetta, Sharon Osbourne kertoi TV Guide -lehden mukaan.

Viime viikolla Cheryl osoitti hermoromahduksen merkkejä X Factor -ohjelman brittiversion kuvauksissa. Buzz-lehden mukaan hän on nykyisin ”vainoharhainen hermoraunio”, sillä nainen ei päästänyt edes Simon Cowellia pukuhuoneeseensa keskustelemaan asiasta.

– Hän on vakuuttunut, että häntä vastassa on salaliitto. Hänestä on tullut vainoharhainen hermoraunio. Hän on aivan sekaisin. Simon on raivoissaan, lähde kertoi Buzz-lehdelle.