Amy Adams yllätti näyttävällä juhla-asullaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijätär Amy Adams on parhaillaan tekemässä kovaa nousua viihdemaailman kirkkaimpien tähtien joukkoon. Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt kaunotar on ihastuttanut myös mallina.

Nyt Amy Adams on saanut kunnian poseerata Maria Claire -naistenlehden kannessa. Tammikuun numeron kannessa Amy nähdään varsin paljastavassa asussa, jonka kaula-aukko on selvästi keskimääräistä suurempi.

36-vuotias italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams tuli aikoinaan tunnetuksi Drop Dead Georgeous -elokuvasta ja on sittemmin tehnyt lukuisia muitakin hienoja rooleja. Varsinaista läpimurtoa supertähtien joukkoon hän ei ole vielä tehnyt, mutta ura on kovassa nousussa. Viime aikoina hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Yö museossa, Julie & Julia, Leap Year ja The Fighter, josta hän sai Golden Globe -ehdokkuuden.

Amy Adams Marie Claire