Seksikkäin poppari latasi uutispommin televisiolähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole on ollut viime päivinä paljon otsikoissa, kun hänen X Factor -tuomaripestistään väännetään kättä mediassa. Hänen valintaansa vastaan on näkyvästi ainakin Sharon Osbourne.

Viime viikolla Cheryl osoitti lehtitietojen mukaan hermoromahduksen merkkejä X Factor -ohjelman brittiversion kuvauksissa. Nyt pahantuulisuuden tausta on mahdollisesti selvinnyt. Lehtitietojen mukaan Cheryl on seurustellut taannoisesta avioerostaan lähtien tanssija Derek Houghin kanssa, mutta nyt suhde onkin yllättäen kiistetty kokonaan. Cheryl itse kertoi asiasta suositun Alan Carrin televisiohaastattelussa.

– Olen sinkku. Minulla ei ole ollut aikaa sellaiselle. Leidi ei koskaan puhu näistä asioista, Cheryl Cole kertoi.

Sinkkuudestaan huolimatta Cheryl on viettänyt erittäin paljon aikaa Derekin kanssa, ja pariskunta oli taannoin jopa ”lemmenlomalla” Tansaniassa, jossa Cheryl sairastui malariaan. Sairaus oli viedä hänen henkensä, ja myöhemmin lääkärit vahvistivat kuoleman olleen todennäköisesti vain muutamien tuntien päässä.