Popkaunotar raivostui – Simon Cowell antoi joululahjaksi Botoxia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popkaunotar Cheryl Cole on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa, kun hänen pestinsä Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmaan on ollut vaakalaudalla. Esimerkiksi Sharon Osbourne on julkisesti ilmoittanut, että Cheryl ei ole siihen paras valinta.

Brittikaunotar on äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, joten hänen kauneudestaan ei liene senkään valossa juuri epäselvyyttä. Siihen liittyen Cheryl onkin nyt suivaantunut pomonsa Simon Cowellin hänelle antamasta joululahjasta. Kyseessä oli nimittäin lahja, jonka voi ottaa myös vähemmän hienovaraisena vihjauksena.

Simon Cowell sai nimittäin neitokaisen veren kiehumaan annettuaan kaunottarelle joululahjaksi Botoxia. Kyseessä oli lahjakortti, jolla Cole saisi siloteltua esimerkiksi kasvojensa ryppyjä – jos hänellä olisi sellaisia. Cheryl otti lahjan vihjauksena siitä, että hänen pitäisi tehdä jotain ulkonäölleen.

– En ole vieläkään avannut sitä kirjekuorta. Annan sen hänelle vielä takaisin. Hän voisi itse käyttää sen. Hän näyttää tosiaan nuoremmalta kuin aiemmin. Ehkä hänen käyttämänsä Botox on auttanut, Cheryl Cole kuittaili Channel 4 -kanavan haastattelussa.

Lisäksi Cheryl Cole vahvisti väitteet, joiden mukaan tunnelma X Factor -ohjelman kuvauksissa on usein kireä. Hän kertoi tuomarien olevan kuin sodassa jokaisen kuvauspäivän jälkeen. Joululahjaksi hän toivoo Botoxin sijaan koiranpentua. Aiemmin tällä viikolla Cheryl Cole yllätti kertomalla televisiohaastattelussa olevansa edelleen sinkku.