Elizabeth Hurley erosi härskien seksiviestien takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta pari päivää sitten hän pudotti todellisen uutispommin ilmoittamalla eronneensa aviomiehestään Arun Nayarista jo kuukausia sitten.

Hurleyn nähtiin pian eron jälkeen urheilutähti Shane Warnen kainalossa, joka ilmoitti itsekin eroavansa vaimostaan Simone Callahanista. Siten kyseessä oli varsinainen neliödraama. Nyt Sydney Times kuitenkin kertoo, että Elizabet on eronnut Shanesta pian sen jälkeen kun heidän suhteensa tuli julkiseksi.

Tuoreimman eron syyksi kerrotaan Shanen toiselle naiselle päivittäin lähettämät härskit seksiviestit, joissa hän muiden muassa pyysi naista ratsastamaan päällään. Toinen nainen oli lehden mukaan melbournelainen yrittäjä Adele Angeleri, jota Shane piiritti ensitapaamisesta saakka. Myös Angeleri on tahollaan naimisissa, joten kyseessä on todellinen sekasotku. Seksiviestit tulivat julki Angelegin ja hänen aviomiehensä riitojen seurauksena.

Avioero ei tule halvaksi Liz Hurleylle, sillä Daily Mail-julkaisu kertoi hänen joutuvan maksamaan miehelleen miljoonia dollareita, mikäli ero astuu voimaan. Erorahat johtuvat puuttuvasta avioehtosopimuksesta, jota pariskunta ei allekirjoittanut avioituessaan kolmisen vuotta sitten.