Irina Sheik kuumassa joulutervehdyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin alkuvuodesta tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla. Osittain veikkaus onkin tainnut osua oikeaan.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran viime joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja toinen toistaan näyttävämmissä kuvissa. Äskettäin Irina poseerasi alastomana GQ-lehden sivuilla. Tällä kertaa hänet on kuitenkin kiinnitetty ehkäpä vuoden seksikkäimmän joulutervehdyksen tähdeksi. Kyseessä on Intimissimi-alusvaatemerkin jouluhenkisestä mainosvideosta, jonka taustalla soi Jouluyö, juhlayö. Katso video tästä ai artikkelin yltä.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.