Kendra Wilkinsonin muodot saivat jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli keväällä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Kendra kohahdutti myös taannoin toteamalla, ettei esiintyisi enää alasti, koska oli mielestään liian lihava alastonkuviin. Hänet nähtiin sittemmin kuitenkin uusissa bikinikuvissa erittäin hyväkuntoisena, hoikkana ja kauniina. Nyt materiaalia on saatu myös lisää, sillä Kendra vieraili jälleen punaisella matolla. Siellä hän sai ainakin miesten jakamattoman huomion.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Justin Frye ja Kendra seurustelivat aikanaan viiden vuoden ajan ja kuvasivat runsaasti seksisessioitaan yhdessä sekä muiden partnereiden kanssa. Kendra myi Kendra Exposed -nimiset videot eteenpäin ja on tienannut niillä jo satojatuhansia dollareita.