Megan Fox paljasti unelmien bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar Megan Fox oli viime vuonna otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.

Nyt Megan Fox on kuvattu lomailemassa aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa Havaijilla. Leffakaunotar nautti lomastaan pieniin mustiin bikineihin sonnustautuneena, kun Brian puolestaan vietti aikaansa rannalla löysiin shortseihin pukeutuneena.