Räppärin bileissä tuleen syttynyt nainen toipuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka hiphop-tähti P. Diddy järjesti bileet New Yorkissa sijaitsevan London NYC -luksushotellin hulppeassa sviitissä, jossa oli läsnä noin parisataa ihmistä. Bileet päättyivät ikävästi, kun porealtaassa olleen naisen hiukset syttyivät yllättäen palamaan kynttilästä.

Nyt räppäri on antanut tilanneraportin asiasta Jimmy Kimmelin keskusteluohjelmassa. Diddy-Daddy kertoi ettei naisella ole hätää ja että hän tule toipumaan vakavasta tilanteesta säikähdyksellä. Hän ei siis loukkaantunut hiustensa palaessa. Diddy vihjasi lisäksi, että hän on kompensoinut naisen kovan koettelemuksen jotenkin, mutta ei kuitenkaan paljastanut miten.

Paikalla hälytettiin ambulanssi ja palokunta, ja koko seurue sai porttikiellon hotelliin. P. Diddy oli kertonut etukäteen hotellille, että bileisiin olisi tulossa noin parikymmentä ihmistä. Kyseessä oli räppärin uuden Last Train to Paris -albumin julkaisubileiden jatkot.