Rihannan estottomimmat poseeraukset listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna deittaili äskettäin hetken aikaa kanadalaista hiphop-tähteä Drakea, mutta orastava suhde päättyi kuitenkin nopeasti. Pari kuukautta myöhemmin Rihanna löysi uuden rakkaan urheilutähti Matt Kempistä, jonka kanssa laulaja seurustelee edelleen.tyyliään

Viime päivinä Rihannan ja Mattin on kuitenkin pelätty olevan pian Hollywoodia ravistelevan erobuumin seuraava tähtipari. USA Today vihjasi parin olevan jo eron partaalla muiden muassa välimatkansa takia. Kemp treenaa tällä hetkellä Arizonassa ja Rihanna kiertää keikoilla ympäri maailmaa.

Rihanna muutti viime vuonna merkittävästi aikaisempaa rohkeammaksi, kun kaunotar ryhtyi poseeraamaan myös vähissä vaatteissa niin keikoilla kuin promokuvissakin. Nyt Rihannan kuluneen vuoden rohkeimmat poseeraukset on listattu verkossa.