Muodokas Scarlett Johansson bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scarlett Johansson valittiin taannoin GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja 33-vuotias Ryan Reynolds puolestaan People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Unelmaparin yllättävästä avioerostaan ilmoitettiin viime viikolla.

Scarlett Johansson pakenia erokohua Jamaikalle, jossa hän on keskittynyt ainakin tähän saakka aivan muihin asioihin kuin rantaelämästä nauttimiseen. Kaunotar ikuistettiin aiemmin tällä viikolla varsin masentuneissa tunnelmissa lentokentällä. Tästä syystä viihdelehdet ovatkin nyt kaivaneet muistin virkistämiseksi arkistoistaan kuvamateriaalia, jossa kaunotar ikuistettiin samoissa maisemissa bikineissä jokunen vuosi sitten.

Lähde paljasti muutama päivä sitten People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Erityylinen elämä ajoi pariskunnan erilleen toisistaan, eikä suhdetta pystynyt enää korjaamaan. Myös puolisoiden ikäero vaikutti asiaan.

– Välimatkat ja molempien urat olivat muiden muassa syynä erolle. Kolmatta osapuolta asiaan eiliity ja kaikesta on sovittu rauhassa. Ryan oli kaiken lisäksi huomannut, että häntä kymmenen vuotta nuorempi Scarlett haluaa elämältä eri asioita kuin hän itse, lähde kertoi People-lehdelle.