Lumikaaos: Amerikkalainen teinitähti jumissa Saksassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut runsaasti otsikoissa liian seksikkäiksi väitettyjen poseeraustensa merkeissä sekä siksi, että hän on tehnyt runsaasti paljastuksia intiimiasioistaan. Viime viikolla poptähti-näyttelijä kohahdutti yllyttämällä tyttöjä masturboimaan enemmän, jotta he oppisivat tuntemaan halunsa.

Viikonloppuna neitokainen kuvattiin esiintymässä Pariisissa sijaitsevalla La Maroquinerie -klubilla paljastavassa asussa. Euroopassa viime viikot keikkaillut nuori tähti on saanut miljoonien muiden tavoin kokea Eurooppaa koettelevan lumikaaoksen seuraukset. Hollywood.com nimittäin raportoi tähden olevan parhaillaan jumissa Saksassa. Hänen oli määrä lentää eilen lauantaina jouluksi Yhdysvaltoihin, mutta lennot peruttiin. Taylor valitteli tilannetta Twitter-blogissaan.

17-vuotias amerikkalainen Taylor Momsen tunnetaan parhaiten Gossip Girl -televisiosarjan tähtenä. Lisäksi hän on tehnyt uraa myös mallina ja The Pretty Reckless -yhtyeensä laulajana. Näyttelemisen televisiotähti aloitti jo kolmevuotiaana mainoksista. Urallaan hän on tähän mennessä näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Taylor toimii nykyisin myös New Look -vaatemerkin mainoskasvona. Taylor sai taannoin potkut suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta. Tuotantoyhtiön mukaan päätös tehtiin puhtaasti juonellisista syistä.