Näin rohkeasti Victoria Beckham paljasteli 18-vuotiaana teinimallina – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Victoria Beckham yritti saada jalansijaa malliuralla jo kauan ennen kiinnitystään hittiyhtyeeseen. Hän poseerasi nimittäin mallikuvissa jo 18-vuotiaana, mutta kuvia ei ole juuri julkisuudessa nähty. Tähän mennessä.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto on nimittäin saanut haltuunsa ja julkaissut laajan kuvasarjan, jossa teini-ikäinen tuleva supertähti poseeraa myös vähissä vaatteissa ja esimerkiksi useassa kuvassa ilman rintaliivejä. Lisäksi hänet nähdään kameran edessä riisumassa paitaansa sekä yksiosainen uimapuku hieman riisuttuna.

Sittemmin supertähdeksi tultuaan Victoria hankki itselleen silikonirinnat, joita hän suurensi useampaankin kertaan. Taannoin hän tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin ja yllätti monet positiivisesti päättämällä luopua silikoneistaan. Nykyisin Victorian muodot ovatkin jälleen varsin luonnolliset.