Leffakaunotar rohkeasta seksikohtauksesta: ”Kuuluu ammattiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathaway on ollut viime aikoina taas tiiviisti otsikoissa, kun hänen tuorein elokuvansa Love And Other Drugs saapuu pian elokuvateattereihin. Elokuvassa hänet nähdään kiihkeissä seksikohtauksissa yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Taannoin ensi-iltansa maailmalla saanut elokuva on pullollaan alastomuutta. Se ei tosin ollut 28-vuotiaalle leffakaunottarelle kokonaan uusi kokemus, ja nyt Anne Hathaway onkin todennut alastonkohtauksien olevan luonnollinen osa näyttelijän työtä.

– Alastomuus on osa näyttelijän työtä ja jossain vaiheessa se voi tulla jokaisella eteen. Kaikki haluavat kuitenkin kunnioittaa vastanäyttelijöitään ja tehdä kohtaukset niin mukavasti kuin mahdollista. Tässä elokuvassa olimme siihen hyvin valmistautuneita. Keskustelimme etukäteen mitä halusimme ja mitä voimme tehdä, Anne Hathaway kertoi Hollywood Reporterin mukaan.

Taannoin Anne paljasti lehtihaastattelussa, että hän tuli riisuneeksi kuvauspaikalla alastomaksi myös turhaan.

– Eräänä päivänä kuvasimme kohtausta, jossa minun piti riisua takkini, jonka alla olin täysin alastomana. Minä luulin, että olimme jo kuvaamassa, mutta se olikin harjoitus. Olin siis aivan tarpeettomasti täysin alastomana koko kuvausryhmän edessä. Mutta teinpähän ainakin työni. Hypimme ja pompimme Jaken kanssa paljon kyseisessä elokuvassa ilman vaatteita ja siksi sain herkästi mustelmia ja ruhjeita muiden muassa polviin. Rooli oli täten kivulias ja pidimme erilaisia peiteteippauksia mustelmien takia, Anne Hathaway kertoi elokuvansa ensi-illassa E! Onlinelle.