Idols-häirikkö iski taas Helsingin koelauluihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-koelaulut ovat parhaillaan käynnissä, ja tuttuun tapaan myös Idols-häirikkönä aiempinakin vuosina kunnostautunut Ibi Love oli mukana kuvioissa. Hän oli paikalla Helsingin koelauluissa.

Aikaisemmilla tuotantokausilla niin koelauluissa kuin finaalissakin häiriköinyt laulajakokelas oli MTV3:n mukaan tällä kertaa kuitenkin totuttua rauhallisempi.

– Halusin, että ympyrä sulkeutuisi. Mulle on jäänyt se aiempi osallistuminen hampaankoloon. Nyt haluaisin esiintyä rauhallisesti ja arvostavasti, Ibi Love kertoi Idols-ohjelman nettisivuilla.

Vuosina 2005 ja 2007 neitokainen aiheutti hämmennystä, ja jälkimmäisessä tapauksessa hän nousi lavalle juuri kun finaalin tuloksia oltiin julkistamassa. Järjestysmiesten ohi lavalle päässyt neitokainen satiin poistettua lavalta vasta parinkymmenen sekunnin päästä. Tulosten julkistaminen pääsi jatkumaan vasta kun Love oli saatu poistettua lavalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat