Justin Bieber ja Selena Gomez seurustelevat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Pari viikkoa sitten Selena Gomez ikuistettiin käsi kädessä 16-vuotiaan teinipoppari Justin Bieberin kanssa. Molemmat kiistivät suhteen ja totesivat, että kyseessä oli vain yhteinen illallinen. Hieman aiemmin Justin Bieber nähtiin suutelemassa toisen teinitähden, That’s So Raven -tähti Jasmine Villegasin kanssa. Viikonlopun Justin vietti kuitenkin tiiviisti Selenan kanssa.

Nyt Selenan ja Justinin suhdeväitteet ovat saaneet varsin vakuuttavaa vahvistusta, sillä heidät kuvattiin viikonloppuna Miamissa useita kertoja käsi kädessä. He eivät edes välittäneet vältellä kuvaajia. Illalla teinipari nähtiin kuitenkin vieläkin läheisimmissä väleissä, sillä heidät kuvattiin halailemassa toisiaan American Airlines Arenalla. He myös poistuivat paikalta samalla kyydillä. Kuvien uskotaan olevan viimeinen vahvistus nuorten supertähtien suhteelle.