Kayla Collins Ashley Colesta: ”Muutakin kuin seksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapalloilija Ashley Cole on ollut paljon julkisuudessa kuluneen vuoden aikana johtuen avioerostaan poptähti Cheryl Colesta. Mies jäi kiinni pettämisestä ja sitä vaimo Cheryl ei antanut anteeksi. Nykyään ammattilaispelaaja on vapailla markkinoilla, mutta ei ehkä pitkään.

Playboy-malli Kayla Collins on nimittäin iskenyt silmänsä kuuluisaan futistähteen. Cole päätyi ystäviensä kanssa Collinsin emännöimään pikkujoulutapahtumaan ja jalkapalloilija viihtyi pitkään VIP-tiloissa Playboy-mallin kanssa. Nyt Kayla on vahvistanut orastavan suhteen ja kertonut, että haluaa suhteelta muutakin kuin seksiä. Samalla muodokas Kayla poseerasi kuvaajalle Funky Buddha -klubilla, jossa pariskunta tapasi ensimmäisen kerran.

– Tämä ei ole yhden illan juttu. Toivomme molemmat, että tämä olisi aito suhde. Minä pidän kädet ristissä että tämä tulisi toimimaan. Olen kuullut, että hän voi olla vaikea, mutta tähän mennessä hän on ollut lämmin, hauska ja ystävällinen mies. Minusta hän ansaitsee toisen mahdollisuuden, Kayla Collins kertoi People-lehdelle.

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjassa äskettäin nähty 23-vuotias Collins tarjoili katsojille silmänruokaa viidakossa lähinnä uima-asussa ja bikineissä. Samalla hän kertoi huomanneensa, että hänen jo valmiiksi muhkea rintavarustus olisi kasvanut viidakossa entisestään.