Megan Foxin uskomaton bikinivartalo hurmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar on parhaillaan viettämässä lomaansa Havaijilla yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Eilen viihdelehdet ympäri maailmaa raportoivat leffakaunottaren tuoreista bikinikuvista. Nyt materiaalia on saatu lisää.

Megan Fox on nimittäin poseerannut jo toista päivää peräkkäin bikineissä häntä jahtaaville paparazzikuvaajille. Monet supertähdet käyttävät joka päivä eri bikineitä, mutta Megan luottaa hyväksi havaitsemiinsa biksuihin. Monet lehdet ovat näiden kuvien perusteella ihmetelleet, että onko Megan Fox laihduttanut itsensä jo liiankin hentoiseksi. Ainakaan hänessä ei ole grammaakaan liikaa.

Megan Fox oli viime vuonna otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.

– Ei ole epäilystäkään ettenkö minä olisi biseksuaali, mutta olen myös tekopyhä. En koskaan menisi treffeille biseksuaalin tytön kanssa, koska se tarkoittaisi että hän olisi maannut myös miesten kanssa, ja miehet ovat niin likaisia. En halua harrastaa seksiä naisen kanssa joka on ollut sängyssä miehen kanssa, Megan Fox kertoi Esquire-lehdelle.