Nörteimmät joulukoristeet listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on jo ovella, sillä aattoiltaan on enää neljän yötä. Viimeistään nyt on siis aika laittaa koti joulukuntoon kuusineen ja koristeineen päivineen. Viime viikolla Abu Dhabissa sijaitseva hotelli julkisti maailmanhistorian kalleimman joulukuusen, joka sai nopeasti runsaasti vastustusta ylettömästä ökyilystään.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaan nörteimpiä joulukoristeita ja muita joulutuotteita, joiden arvo on tosin vain murto-osa miljoonia dollareita maksaneesta Abu Dhabin joulukuusesta.

Listalla on mukana varsin hulvattomia nörttien päiväunia, kuten Madridissa esitelty Pacman-joulukuusi, Star Wars ja Star Trek -lahjasukat, Joulupukki-botti USB-tikku, emolevy-piparkakkutalo ja seinään rakennettu Spider-Man -lumiukko sekä Star Trek, Star Wars ja Bobba Fett -figuurikoristeet. Samaan sarjaan kuuluu tietenkin myös talvinen USB-lumiukko ja joulukuusi sekä Yoda-tonttulakki.