Pamela Anderson sai tarpeekseen kauneusleikkauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Pamela Anderson teki viime viikolla ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran Playboy-lehden kannessa. Hän on siten useimmin kyseisen lehden kannessa poseerannut tähti. Nyt hän on saanut tarpeekseen kauneusleikkauksista.

Baywach-televisiosarjasta aikoinaan supertähdeksi noussut näyttävä 43-vuotias malli tunnetaan muodoistaan, jotka tosin eivät ole aivan luonnolliset. Pamela Anderson on nimittäin käynyt urallaan lukuisissa kauneusleikkauksissa parantelemassa vartaloaan. Jatkossa hän ei aio enää leikkauksiin turvautua, vaan on ilmoittanut antavansa luonnon tehdä tehtävänsä.

– En vastusta kauneusleikkauksia. Tähän mennessä tehtyjen leikkausten tulokset pysyvät ja se on hyvä niin, mutta en halua enää mitään muuta. En halua enää mennä pelottaviin operaatioihin ja tunkea lisää veitsiä itseeni. En välitä ikääntymisestä enkä tule koskaan olemaan klassinen kaunotar. Minussa on aina ollut Playboy-tyyliä, Pamela Anderson kertoi tuoreessa Playboy-lehden haastattelussa.

Parhaillaan Britanniassa oleileva superjulkkis kuvattiiin viikonloppuna varsin koleissa tunnelmissa Liverpoolin pakkasessa. Neitokainen oli tosin pukeutunut paksuun talvitakkiin ja pipoon, mutta ne eivät Kalifornian helteisiin tottunutta povipommia juuri lämmittäneet.