Paris Hilton joulumielellä avonaisessa kaula-aukossa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Paris Hilton nähtiin taannoin vähissä vaatteissa Havaijin Molokai-saarella miesystävänsä Cy Waitsin kanssa. Tämän jälkeen tähti on pitänyt kohtuullisen matalaa profiilia, ellei oteta huomioon joulukuun alussa nähtyjä mallikuvia.

Kyseisissä kuvissa nähtiin pelottavan laiha nuori nainen ja tämän jälkeen vaatteet ovatkin pysyneet tiukasti hänen päällään. Tulevaan jouluun suhtaudutaan suurella innolla Hollywoodissa ja esimerkiksi Kardashianin julkkisperhe on työstänyt ilmoille vuosittaisen joulukorttinsa.

Nyt Paris Hilton teki myös oman joulukorttinsa, jossa hänet nähdään toivottelemassa joulua hopeisessa pienessä asussa. Hiltonin asento ja vaatetus ovat hieman provosoivia, ja kädet ylhäällä poseeraava tähti esittelee kortin saajalle pitkät säärensä ja avonaisen kaula-aukkonsa.

Kaunotar tuli aikoinaan tunnetuksi muiden muassa Leidit Landella -realityohjelman myötä, jota hän tähditti Nicole Richien kanssa. Hänet nähtiin myös vierailemassa O.C. ja Veronica Mars -televisiosarjoissa. House of Wax -kauhuelokuvasta Paris Hilton voitti taannoin Razzie-palkinnon vuoden huonoimmasta naissivuosasta ja MTV Movie Awards -gaalassa hänet palkittiin samasta elokuvasta parhaana kauhistuneen esittäjänä.