Suomen nuorin hiphop-tähti myynyt jo kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puhuvan Koneen 6. lokakuuta 2010 julkaistu Jokainen tavallaan -albumi on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 10.000 myydyn levyn rajan. Albumilta on tähän mennessä lohkottu kaksi sinkkua, kesällä soinut Puhuva Kone ja syksyllä julkaistu Lintu.

Puhuva Kone -musiikkivideo on tähän mennessä saanut YouTubessa jo yli 1,2 miljoonaa katselukertaa. Puhuva Kone esiintyi kesällä Rähinä Recordsin riveissä myös muiden muassa YleX Popissa ja Pipefestissä. Syksyn mittaan Puhuva Kone on keikkailun ja koulunkäynnin ohessa tehnyt ahkerasti promoa ja esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa.

Juuri 12 vuotta täyttänyt Puhuva Kone on Rähinä Recordsin ja Universal Musicin yhteis-sainaus jonka kummisetänä ja tuottajana on toiminut Elastinen. Puhuva Kone kirjoittaa itse tekstinsä ja on räpännyt pienestä iästään huolimatta jo vuosia.